❤Awakk , Kcing kite hilang la :'(❤
Tuesday, 7 August 2012 | 05:29 | 0Comment
Hmm , macam mne ni ? kucing aku bru je hilang . crik2 tapi tak jumpe :( Eee , mne kau pegi ni dekk . Huwaaa :(    da nanges da ni . Kucing ni g mne ni . aku tengok adek bradek dea ad  je kat umah kecuali dea . Hbis stu rumah aku geledah semata2 nak crik kucing tu . Luar umah pon takde ! Mana la dye pegi ni , tadi ade skrng da takde .. Hmmm .. Hrp2 la kejap lagi dye balik .. Korang yg bce Post ni tlong doa kan tau kucing aku tu supaya aku leh jumpe deaa <3 . Menyesal nya tadi aku keluar rumah , klau aku tak keluar umah tadi confirm kucing tu tak hilang . :( .  Stress nya akuuu !! korang tlong doan kan tau . Okay lah aku nak   smbung crik kcing tu balik . Aku buat post ni untuk luahkan persan aku jee . hmm . :p

Hearts, athirah

♥ Past