❤Lapar la plak bile meghadap laptop ni lame2 .❤
Thursday, 10 May 2012 | 02:54 | 0Comment
Skrng da pkol 5.36 ! lapar gile seyhh . Dah la nak ujan , bertambah lagi la kelaparan aku ni . Aummm . haha :p gelak jhat skett . mcm bodoh je aku ni laah .  ^^v . Aku rase mcm nak makn je mknn2 yg kt bwh ni ..

|
|
V
Comel la bnde ni . nak mkn pon tak smpai hati tauu . haha . Tapi nmpk sedap gileee . okay la bye korangg , aku nak pegi tido ..
Perhh bantal2 aku tuu tak sabrnye nak tdo ! fuhh . babaii . esok la aku update lagi . da bape lame Aku tak update , skali tiga post aku update ! hahaha . cm swel je aku ni la .










Hearts, athirah

♥ Past / Future ♥