❤Akhirnyaa ! aku single jugak ^^v Alhamdullilah .❤
Friday, 11 May 2012 | 08:05 | 0Comment

Harini hari jumaat , aku dah clash ngan dye . ! rase cam kebosanan aku dah takde , seriously rase cm tu .Tak tau kenape aku rase cm tu  ? pelik kann ? aku rase dye mcm moody je lha harini . abg angkat aku pun ckp cm tu . alahaii , kesian la plak . aku harap dye dapt gf yg lagi baik dri aku . lagi pun aku ni tak lawa , tak patut pun jadi gf kau . Tapi hari ni aku seriously sedih gile la , bukan pasal clash tu ! ni pasal phone aku kene rmps ngn cikgu bhaii .  Nak tahu tak cm ne kne rampas ? klau nak tahu bce post ni smpai habis , kau kau taknak bce pun takkesah tekan je button dashboard tu .

Okay cerite dye mule cam ni . sebelom tu aku da tahu da ade spotcheck tapi aku simpan la kat abg angkat aku , then dye nak balik dye terpakse la bagi blik tau . lps dye bgi blik tu tetibe plak ade spotcheck ! terkejut aku wehh .

Dah tahu pengawas msuk kelas aku nak kuar tau , pastu ade pangawas name SALOMAN ni pegi ttup pintu sbb dye tau aku nak kuar . Mcm shit kan ? haishh . Thenn aku kne check , aku letak la phone aku kat tepi2 kain sekola ni . da lepas tu . kwn2 aku plak yg tak lps . then dye check aku tiga kli bhaii . kli keempat tu plak kantoi ! ayoyo .. dye check bnyk kli sbb ade bdk2 ckp aku bwk phone ! bru je dpt phone tu , sbb aku hanta g repair . arini baru dpt pstu kne rmpas lak ,. mmng mlng btul lha . lepas dah kne rampas , kiteorng kne isi borang dimerit wehh  ! habis markah aku .. lepas dah kne isi borng tu , aku ngn mmber aku kne pnggil lagingn cikgu , pstu cikgu tu ceramah kan kiteorng . haishh . memang sial btul la .


Hearts, athirah

♥ Past / Future ♥