❤Sakit Hati !❤
Wednesday, 18 April 2012 | 18:55 | 0Comment

Perhh . Sedih betul la . bende yg aku tak sngke-ii dah jadi kat aku . Hmm . tak caye lansung , klau kau da break ngn aku tu tak payh la nak kutuk2 aku bagai la n fitnah aku la . aku bnci la klau mcm ni ! tahu la kau skang da ade awek cun melecun lagi tu . Tapi aku takde pun kacau korang , aku takde pun fitnah korang , asl kau buat aku cm ni ? sejak aku putus ngn kau kann , rmai kawn aku kte aku tak sehappy dulu , aku try buat mcm happy je sebnrnye , tapi aku sedih wehh , sehari kau da break ngn aku cpt je kau da dpt penggnti , nmpk sngt yg kau tu playboy , Lepas tu kau bole plak couple ngn kwn aku . Gile la aku sedih  ! kau sengje je kann ? Ish-ii laki jenis ape la kau ni ,  Da la mls aku nk cite lagi psl dye .. Naseb baik aku ade kwn , kakak angkat n abg angkat yg slalu memahami aku , dan reti menceriakan aku , klau tak , da lame aku tak senyum ! Nih lagu untuk kauu , Lagu untuk kau , click je wlaupun ni bukan untuk kau . Lagu ni sebijik mcm penah terjadi dekat aku ! walaupun kau takkan bukak blog ni , tapi klau kau terbce or sesape bgi ke ape ke . mmng ni untuk kau la . dlm msg ayat kau mmng sweet gile , i love u la , i miss u la , skang ni I HATE YOU !

Hearts, athirah

♥ Past / Future ♥