❤Awakk , Kcing kite hilang la :'(❤
Tuesday, 7 August 2012 | 05:29 | 0Comment
Hmm , macam mne ni ? kucing aku bru je hilang . crik2 tapi tak jumpe :( Eee , mne kau pegi ni dekk . Huwaaa :(    da nanges da ni . Kucing ni g mne ni . aku tengok adek bradek dea ad  je kat umah kecuali dea . Hbis stu rumah aku geledah semata2 nak crik kucing tu . Luar umah pon takde ! Mana la dye pegi ni , tadi ade skrng da takde .. Hmmm .. Hrp2 la kejap lagi dye balik .. Korang yg bce Post ni tlong doa kan tau kucing aku tu supaya aku leh jumpe deaa <3 . Menyesal nya tadi aku keluar rumah , klau aku tak keluar umah tadi confirm kucing tu tak hilang . :( .  Stress nya akuuu !! korang tlong doan kan tau . Okay lah aku nak   smbung crik kcing tu balik . Aku buat post ni untuk luahkan persan aku jee . hmm . :p

Hearts, athirah

❤Lamanye dah tak updatee !❤
| 00:28 | 0Comment

Hii , Da berape bulan aku dah tak bukak blog aku yg tersangt bruk ni . korng tak yh ckp pon aku da tau . wink2 . hihi :p , Ergg , harini aku tak g sekola esok , da seterusnya pon aku tak g gakk . Alahai cian nye kawan aku tu , nnti confirm dea takde kawn . Maklum la dea tu , memilih kawan ! Ahahaha . Alamakk da tertuka tajuk lah !! I'm sorry . lagi berape mnggu lagi da nak raya <3 tapi baju raya aku  blom nak beli2 lagi . Haihh >.< . Ibuu jom la g pavi esokk . Ok la korang aku da tak larat lah nak taip lagi  , tetibe lak rase haus , Ok eh korang ? aku nak g tido jap . jap jee , tak lme ponn . ;3

Hearts, athirah

❤Akhirnyaa ! aku single jugak ^^v Alhamdullilah .❤
Friday, 11 May 2012 | 08:05 | 0Comment

Harini hari jumaat , aku dah clash ngan dye . ! rase cam kebosanan aku dah takde , seriously rase cm tu .Tak tau kenape aku rase cm tu  ? pelik kann ? aku rase dye mcm moody je lha harini . abg angkat aku pun ckp cm tu . alahaii , kesian la plak . aku harap dye dapt gf yg lagi baik dri aku . lagi pun aku ni tak lawa , tak patut pun jadi gf kau . Tapi hari ni aku seriously sedih gile la , bukan pasal clash tu ! ni pasal phone aku kene rmps ngn cikgu bhaii .  Nak tahu tak cm ne kne rampas ? klau nak tahu bce post ni smpai habis , kau kau taknak bce pun takkesah tekan je button dashboard tu .

Okay cerite dye mule cam ni . sebelom tu aku da tahu da ade spotcheck tapi aku simpan la kat abg angkat aku , then dye nak balik dye terpakse la bagi blik tau . lps dye bgi blik tu tetibe plak ade spotcheck ! terkejut aku wehh .

Dah tahu pengawas msuk kelas aku nak kuar tau , pastu ade pangawas name SALOMAN ni pegi ttup pintu sbb dye tau aku nak kuar . Mcm shit kan ? haishh . Thenn aku kne check , aku letak la phone aku kat tepi2 kain sekola ni . da lepas tu . kwn2 aku plak yg tak lps . then dye check aku tiga kli bhaii . kli keempat tu plak kantoi ! ayoyo .. dye check bnyk kli sbb ade bdk2 ckp aku bwk phone ! bru je dpt phone tu , sbb aku hanta g repair . arini baru dpt pstu kne rmpas lak ,. mmng mlng btul lha . lepas dah kne rampas , kiteorng kne isi borang dimerit wehh  ! habis markah aku .. lepas dah kne isi borng tu , aku ngn mmber aku kne pnggil lagingn cikgu , pstu cikgu tu ceramah kan kiteorng . haishh . memang sial btul la .


Hearts, athirah

❤Wehh . aku rase aku nak clash la ngn kau❤
Thursday, 10 May 2012 | 07:14 | 0Comment

Hello :)) aku rase macam nak clash ngan BF aku laa  . aku pon taktau kenape tibe2 aku rase cam tu ? haishh . lagipon aku rase cam bosan la couple ngan dye . Hmm . nak ke tak ehh ? alamakk aii . confuse sudaaa ~ haha . lagiponn aku lagi tinggi lagi dari dye la . Anddd aku rase aku tak sesuai couple ngan dye . aku da tak suke dye lagi . aku suke kawan dye .. comell . tapi tak tau la dye rapt tak ngn budak yg aku minat tu ? hahaha . Okay ar bye


Hearts, athirah

❤Lapar la plak bile meghadap laptop ni lame2 .❤
| 02:54 | 0Comment
Skrng da pkol 5.36 ! lapar gile seyhh . Dah la nak ujan , bertambah lagi la kelaparan aku ni . Aummm . haha :p gelak jhat skett . mcm bodoh je aku ni laah .  ^^v . Aku rase mcm nak makn je mknn2 yg kt bwh ni ..

|
|
V
Comel la bnde ni . nak mkn pon tak smpai hati tauu . haha . Tapi nmpk sedap gileee . okay la bye korangg , aku nak pegi tido ..
Perhh bantal2 aku tuu tak sabrnye nak tdo ! fuhh . babaii . esok la aku update lagi . da bape lame Aku tak update , skali tiga post aku update ! hahaha . cm swel je aku ni la .










Hearts, athirah

❤Nak kuku cm ni bole :3❤
| 02:35 | 0Comment

Bole ke nak ade kuku cm ni ? :O . aku rase tak bole kott . dosaaa . tapi aku minat la kuku tu . lawa gilaaa . tengok lagi ni . ade banyk gmba tapi aku bole upload 2 gmba je sorry . hehehe ^^v
Lawa kennn ? klau tak lawa . diam2 sudaa ~


Hearts, athirah

❤Sakit Hati La Ngan Kau Ni . Ape pon tak bole ~❤
| 02:25 | 0Comment

Aikk . tau la kau couple ngn ex aku , tapi takpyh la buat cm tu . jeles pon ade la plakk . Hmm . Aku ade abg angkat ko pon nak yg sme , sume bnde kau nak kann ? seriously sket hati gile ngn kauu . Haishh , nseb baik la kwn aku klau takk .. aku pon tak tahu la nak buat ape . haha :p . tapi kannn , aku rse aku da tak suke surya la .. tapiii , bile aku tengok dorang dating , dok sme2 rse jeles plakk !! haishh . walaupon aku ade pkwe , aku ttp rse cm tu . Korang rse sbb ape ekk ? ataupon aku mseh suke dye lagi ? aku pon tak tahu la nak ckp mcm mne lagi . yelakann orng da tak sudi nak wat cm mano lagii , hmm :( .. Okay ar bye . nak tuka blogskin japp . thenn , aku buat post lagiii .


Hearts, athirah

♥ Past